Landpraksis

Landpraksis

Gimlinge Dyreklinik har traditionelt altid haft en stor landpraksis, som har omfattet kvægpraksis, svinepraksis samt behandling af de små drøvtyggere, får og geder.

Med tiden har husdyrbruget ændret sig meget. Det har resulteret i en voldsom reduktion i antallet af malkekvægsbesætninger. Til gengæld er antallet af hobbylandbrug med kødkvæg steget. Svineproduktionen har ændret sig fra mange små besætninger til færre store besætninger.

Kvæg

Inden for den traditionelle landpraksis har vi fulgt med i udviklingen på den måde, at vi hele tiden har holdt os ajour med kvægsektoren, således at vi kan tilbyde os som kvægdyrlæger. Svin Inden for svinesektoren har praksis videreudviklet sig, idet dyrlæge Niels Møller er fagdyrlæge i svine-sygdomme, således at vi via denne udvikling kan tage udfordringen op i moderne svinepraksis.

Fåre- og gedehold

Den positive udvikling inden for fåre- og gedehold har givet os god erfaring inden denne gren af husdyrbruget.

Fjærkræ

Fjerkræpraksis er begrænset til hobbybrug, men vi har som gammel landpraksis god erfaring med fjerkræsygdomme.

Vi kommer blandt andet her:

4200 Slagelse, 4220 Korsør, 4241 Vemmelev, 4242 Boeslunde, 4230 Skælskør, 4243 Rude, 4261 Dalmose, 4262 Sandved, 4250 Fuglebjerg, 4180 Sorø, 4700 Næstved, 4291 Ruds Vedby, 4293 Dianalund.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.